femeie cu telefon in mana si baloane aniversare

Urari de la multi ani specifice pentru barbati

Barbatii vin de pe Marte, femeile de pe Venus… Stiai asta deja!

Dar cum ne poate ajuta aceasta distinctie in problema ta din acest moment, si anume faptul ca vrei o solutie copy paste pentru a ii trimite o urare unui barbat pe care il cunosti. Bine, poate nu vrei sa dai copy paste dar macar vrei sa te inspiri si in acelasi timp sa nu fie un „La multi ani!” sec, care sa para ca de fapt nu te intereseaza nimic de viata lui.

Intai trebuie sa aprofundam tipologia barbatilor, iar pentru asta punctam cateva trasaturi generale ale barbatilor:

  • barbatii sunt orientati catre diferite obiective in viata lor. Probabil l-ai auzit si pe sarbatoritul de azi cum ca ar vrea sa ajunga cumva, sa faca ceva, sa rezolve o problema iar aceste detalii le cunosti doar tu dar te vor ajuta in urarea ta si eventual in cadoul pe care i-l vei oferi, daca vei face asta.
  • gandesc mai mult mecanic si obiectiv
  • majoritatea au un hobby ceva legat de masini, mecanica, o activitate ce necesita gandirea pragmatica de care vorbeam si mai sus.

Si pornind de la acele trasaturi in comun pe care le au barbatii avem urmatoarele urari de „La multi ani!”:

A) Fie ca aceasta zi sa te gaseasca pe drumul de a iti indeplini toate obiectivele pe care ti le-ai setat . Iti doresc la multi ani si multa sanatate!

B) La multi ani, sa ai tot ce iti doresti si fie ca aceasta zi de acum inainte sa te gaseasca cat mai realizat si implinit!

C) Chiar daca inca nu ti-ai luat X lucru (aici personalizezi tu), stiu sigur ca in urmatorul an iti vei indeplini acest obiectiv

D) Sper ca aniversarea ta te-a prins asa cum ti-ai dorit si cum ai planuit iar daca unele lucruri inca mai sunt in lucru, iti urez sanatatea, fericire si forta de munca pentru a realiza tot ce iti doresti, asa cum doresti!

Recomandarea noastra este sa personalizezi un pic urarea cu detalii cunoscute doar de voi, iar daca vrei sa ii faci si un cadou, viziteaza-ne magazinul pentru ca scopul nostru este de a-ti oferi intotdeauna de azi inainte un raspuns la intrebarea: ” Ce sa ii fac cadou?”

Mesaje de la multi ani frumoase si scurte
3 Mesaje de la multi ani pentru iubitul tau drag

Comentarii (1)

  1. Pingback: 3 Mesaje de la multi ani pentru iubitul tau drag - Noblivio.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Închideți Văzut recent
Închideți
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii
ro_RORomanian