Folosirea site-ului www.Noblivio.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Societatea ce administreaza siteul isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni fara nici o alta notificare.

1. Elementele prezente in aceasta pagina de termeni si conditii

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre S.C. Roninedge of trust S.R.L. catre Cumparator, prin intermediul magazinului online www.Noblivio.ro.

Astfel, putem defini urmatorii termeni:

Cumparator este persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce plaseaza o comanda.

Vanzator –  S.R.L-ul care administreaza pagina, cu sediul social in Braila, Romania.

Bunuri si Servicii – orice produs din magazinul online inclusiv documentele si serviciile mentionate in domanda, care urmeaza a fi furnizate.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care vanzatorul sau furnizorul este de acord sa livreze bunurile si serviciile si cumparatorul este de acord sa primeasca aceste bunuri si servicii si sa faca plata acestora inainte de a se incepe lucrul la comanda sa.

Contract – o comanda confirmata de catre Vanzator.

Drepturi de proprietate Intelectuala,- toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model si marci inregistrate sau inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

2. Documente

Prin lansarea unei Comenzi electronice sau telefonice cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Noblivio.ro isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a.   Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice;

b.   Specificatiile Cumparatorului (in privinta personalizarii produselor);

c.   Termeni si Conditii.

3. Bunuri, servicii, disponibilitate produse si politica de preturi

Bunurile si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Disponibilitatea produselor se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii, inclusiv dupa confirmarea disponibilitatii produsului iar clientul va fi anuntat cu privire la modificarile neprevazute si aparute in timpul derularii comenzii.

Preturile sunt afisate in Ron si includ toate taxele, dar datorita volumului mare de informatii, caracteristicile si informatiile de pe site se pot modifica oricand fara a fi actualizate si informatiile de pe site.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in RON si includ toate taxele, fiind preturi finale. Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre furnizori, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate in acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in timpul comenzii, dupa care firma ce administreaza Noblivio.ro va emite catre cumparator o factura pentru bunurile si serviciile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

In cazul in care comenzile nu contin toate informatiile necesare, ne rezervam dreptul de a anula acea comanda din oficiu.

Totodata, ne rezervam dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice problema care poate aparea din cauza unor probleme cu siteul si continutul acestuia, nu poate fi imputata firmei ce administreaza siteul.

4.  Livrare si cost transport

Metoda de livrare a produselor va fi intotdeauna prin curier pe teritoriul Romaniei, iar pentru livrarile in afara tarii trebuie sa fim contactati prealabil.

Costurile vor fi prezentate in paginile dedicate si in momentul in care va fi plasata comanda.

5.  Modalitate de plata

1. Prin transfer bancar, in contul firmei deschis la Banca Transilvania. In cazul in care alegeti aceasta optiune, va vom trimite prin email factura aferenta comenzii, in baza careia veti putea face plata.

Datele necesare pentru transfer bancar: SC Roninedge of trust SRL, cu sediul social in Braila, Str. Codrului nr. 49 iar detaliile exacte vor fi furnizate la telefon sau prin e-mail.

2. Online cu card bancar prin procesatorul de plata ales. 

Toate informatiile platii sunt securizate si NU sunt stocate in magazinul nostru.

6.  Drepturile de proprietate intelectuala

Toate elemente de pe siteul Noblivio apartine firmei ce il administreaza sau in unele cazuri, drepturile apartin platformelor de elemente stock folosite. Nu ne asumam nici o raspundere pentru eventualele probleme de proprietate intelectuala si vom raspunde rapid oricarei cereri intemeiate de inlaturare a unor elemente de pe site.

7. Comentariile / recenziile utilizatorilor

Clientii care au plasat o comanda pe site, pot scrie recenzii la produsele pe care le-au comandat si acestea vor fi publicate dupa o verificare prealabila.

Ne rezervam dreptul de a nu publica recenziile in care limbajul nu este corespunzator, iar cele pe care le publicam, le putem folosi in promovarea magazinului sau a produselor respective prin adaptarea si sau traducerea lor.

8.  Politica de confidentialitate

Avem o pagina dedicata acestei politici si te invitam sa o vizitezi.

9. Drepturile si obligatiile Noblivio.ro

Firma isi rezerva dreptul de a selecta clientii cu care lucreaza si va utiliza experienta sa profesionala pentru a livra produsele.

Firma nu are nici o alta obligatie in afara de cele mentionate pe aceasta pagina.

 10. Transferul proprietatii intelectuale

Proprietatea asupra Bunurilor și Serviciilor va fi transferată dupa efectuarea plății din partea Cumpărătorului, la momentul livrării în locația indicată în comandă (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier, semnarea de primire pe factura fiscală sau înmânarea bonului fiscal în cazul livrărilor efectuate de către personalul S.C. Pingobrod S.R.L.). În cazul produselor personalizate, în măsura în care Cumpărătorul nu ridică produsele comandate și acestea sunt returnate de către curier (sau în măsura în care Cumpărătorul nu se prezintă pentru ridicarea produselor), Pingobrod SRL va percepe o taxă de depozitare de 25 RON / zi, începând cu a patra zi de la data recepționării returului. După 30 de zile de la data recepționării returului, în măsura în care Cumpărătorul nu întreprinde diligențele necesare în vederea intrării în posesia Bunurilor comandate, Pingobrod SRL își rezervă dreptul de a casa respectivele produse.

11. Garantia produselor

Desi produsele personalizate nu pot fi returnate, vom oferi garantie pentru bazele LED pentru o perioada de 12 luni, unde vom repara sau inlocui in cazurile necesare baza cu un produs asemanator.

Garantia nu este aplicabila si nu poate fi facuta raspunzatoare firma ce administreaza Noblivio.ro in niciun fel de defectele care pot aparea din cauza:

– procesului de curatare/ spalare/ intretinere care nu respecta instructiunile specifice fiecarui produs, indicate conform celor de mai sus;
– depozitarii sau utilizarii produselor in conditii de umiditate;
– decolorarii ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de caldura;
– repararii sau modificarii facute de persoane neautorizate;
– uzurii normale a produsului;
– utilizarii in conditii improprii, incorecte, de catre consumator, altele decat cele pentru care produsul a fost proiectat.

12. Politica de returnare a produselor

Magazinul online Noblivio.ro vinde in principal produse personalizate dupa specificatiile clientilor, care se incadreaza in exceptiile privind dreptul de retragere prevazute de articolul 16 al O.G. 34/2014 referitoare la contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul opteaza pentru achizitionarea unor produse personalizate in mod clar, confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator, produsele suferind astfel modificari la cererea Cumparatorului, acesta acceptand faptul ca o data primite, produsele nu pot fi returnate.

13. Cazurile de forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat, conform uzantelor legii romanesti.

14. Legea care se poate aplica

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre vanzator si cumparator se vor rezolva strict pe cale amiabila. Termenii si conditiile prezentului contract inlocuiesc alte intelegeri anterioare scrise sau verbale, dintre S.C. Roninedge of trust S.R.L. si cumparator, referitoare la subiectul prezentului Contract si nu pot fi modificate sau schimbate decat prin intelegere scrisa sau verbala confirmata de ambele parti.

O data plasata comanda, cumparatorul accepta acesti termeni!

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Închideți Văzut recent
Închideți
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii
ro_RORomanian