In maxim 72 de ore in zilele lucratoare. Daca o faci vineri, atunci o sa o trimitem pana miercuri, pentru ca in weekend firmele de curierat nu lucreaza. Aceeasi exceptie se aplica si in cazul zilelor din preajma sarbatorilor.

Comenzile trebuiesc platite inainte datorita faptului ca produsele vandute de noi sunt personalizate! Tranzactiile pot fi facute cu cardul online sau prin transfer bancar pentru care va trebui sa ne contactezi sa iti dam detaliile necesare.

Din cauza ca produsele sunt personalizate, comenzile nu pot fi returnate, dar pentru ca ne pasa de calitatea serviciilor si produselor noastre, iti oferim o garantie de 12 luni la baza led in cazul lampilor personalizate.

Mai exact, conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, in cazul in care consumatorul  sau cumparatorul achizitioneaza produse personalizate sau produse confectionate dupa specificatiile indicate de catre consumator sau cumparator, produsele suferind astfel modificari la cererea specifica cumparatorului, acesta isi asuma faptul ca produsele de acest fel nu se returneaza si nu se pot inlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Aceasta lege poate fi consultata pe pagina ANPC.

Vrei sa dai o comanda si nu stii cum va decurge procesul? Uite pasii aici:

  1. Personalizez produsul si trimiti comanda.
  2. Noi ne apucam de ea si iti trimitem o poza cu produsul personalizat inainte sa il trimitem.
  3. In maxim 72 de ore, coletul ajunge la tine in marile orase ale tarii.

Livram doar prin curier rapid in maxim 72 de ore de la plasarea comenzii (cu exceptia zilelor libere de week end sau de sarbatoare).

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Închideți Văzut recent
Închideți
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii
ro_RORomanian