Albumele foto personalizate pe care ti le prezentam sunt cel mai bun mod de a pastra amintirile nemuritoare si de a transforma momentele in eternitate, chiar si dupa ce ne stingem din viata fizica, iar copii, nepotii si toti urmasii tai vor dori sa vada cum a aratat bunica lor cand era tanara, sau care e cea mai importanta amintire din viata rudelor indepartate.

Speram sa iti placa modelele noastre din lemn facute cu multa indemanare de mai multe tipuri si cu o atentie ridicata la detalii, detalii de care te poti bucura tu si cei care primesc cadou un album foto de la tine.

 • Album foto din lemn personalizat – Noblivio Monograme 189,00 lei

  Fie ca doresti sa il faci cadou, fie ca vrei tu sa ai un album in care sa transformi momentele in eternitate, noi iti recomandam acest album personalizat de marime A4 in care combinam cu mandrie mai multe indemanari sub umbrela creativitatii: tamplarie, gravura si design.

  Datorita faptului ca includem initialele in designul albumului, noi il numim Monograme.

 • Album foto personalizat din lemn – Noblivio Forever 189,00 lei

  Fie ca doresti sa il faci cadou, fie ca vrei tu sa ai un album al familiei, noi iti recomandam acest album personalizat de marime A4 in care combinam cu mandrie mai multe indemanari sub umbrela creativitatii: tamplarie, gravura si design.

  Transforma momentele in eternitate cu ajutorul acestui album pe care noi il numim Forever.

  Personalizeaza
Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Închideți Văzut recent
Închideți
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii
ro_RORomanian