3 femei la o petrecere botez

Ce cadou de multumire trebuie sa oferi nasilor de botez?

Vrei sa le multumesti nasilor care ti-au botezat copilul si vrei sa o faci intr-un mod cat mai autentic si mai remarcabil? Fara sa incerci sa impresionezi prin suma pe care o cheltui pe acel cadou?

Iti vom enumera 3 idei dupa care sa te ghidezi si la final iti voi spunem ce tip de cadou consideram ca este cel mai potrivit:

1. Nu pretul este cel mai important!

Multi se gandesc sa faca un cadou scump atunci cand fac un cadou unei persoane caruia vor sa ii arate aprecierea. Dar pretul nu garanteaza faptul ca le va place acel cadou si in unele cazuri poate chiar crea disconfort pentru ca persoana care primeste se simte apoi obligata si intr-un fel „cumparata”. Cu siguranta nu vrei sa incepi relatia cu nasii vostrii in acest fel.

2. Cat de unic este?

Un cadou scump, ca tot vorbeam mai sus, poate fi cumparat de oricine are acea suma deci banii nu iti pot garanta unicitatea unui cadou, iar unicitatea iti garanteaza faptul ca isi vor aminti de el si de voi toata viata lor. De-a lungul anilor, acel cadou poate doar sa pastreze proaspata amintirea decizei lor de a va boteza bebelusul dulce si frumos.

3. Utilitate/ dorinta/ semnificativ?

Ce scop vrei sa aibe cadoul pe care sa il oferi? Ai deja o idee despre ce au ei nevoie si vrei sa oferi ceva util? Vor ceva de mult timp dar nu si-au cumparat inca? Sau vrei sa impresionezi prin mesajul si lucrurile care le simbolizeaza acel cadou? Multi fini doresc sa ofere mai mult de 1 cadou nasilor lor, iar daca si voi vrei sa faceti asta, atunci unul din ele poate avea un scop util si altul poate fi semnificativ si astfel loviti mai multi iepuri dintr-o lovitura dar exista si cazuri in care poti oferi un cadou care este in acelasi timp si util si semnificativ.

Sfatul nostru este sa oferi un cadou frumos si semnifica si nu neaparat scump iar singurul tip de cadou pentru nasi la botez pe care il poti oferi este un cadou personalizat! Acesta poate bifa cele mai importante trasaturi ale unui cadou de multumire sau apreciere a persoanelor sau a gestului lor de a va fi alaturi de voi si de copil toata viata!

Exemple de cadouri personalizate pentru nasi (unele le gasiti chiar si in magazinul nostru online):

  • tablouri personalizate
  • cani personalizate (desi asta poate fi un side gift – practic un cadou secundar care se poate adauga pe langa cadoul principal pentru ca sa fim sinceri, nu poti oferi doar 2 cani nasilor copilului tau)
  • alte idei in acest articol

Ai citit acest articol pe Noblivio.ro – sursa ta de cadouri speciale pentru persoane si ocazii speciale!

3 Cadouri personalizate pentru nasii de botez
Idei de cadouri „Vreti sa fiti nasii nostri?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Închideți Văzut recent
Închideți
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii
ro_RORomanian