album foto deschis

3 Motive pentru care trebuie sa oferi un album foto personalizat

Daca nu ai idee ce cadou sa ii cumperi cuiva, indiferent de tipul de relatie pe care o ai cu acea persoana, atunci fara nici cea mai mica urma de indoiala iti garantam ca un album foto personalizat este cadou perfect si in final iti vom pune o intrebare care ar trebui sa te faca sa intelegi importanta unui astfel de cadou deosebit.

Indiferent ca vrei sa faci un cadou:

  • nasilor
  • parintilor
  • prietenilor
  • rudelor
  • iubitei/iubitului
  • colegilor de munca
album foto deschis

Raspunsul este fara nici cea mai mica ezitare un album foto personalizat si in urmatoarea randuri iti voi explica si de ce!

1- Totii avem o gramada de poze acum cu prezenta telefoanelor si a camerelor performante. Oriunde mergem sa vizitam, orice eveniment important se intampla in viata noastra, suntem cu telefonul in mana si facem poze sau filmam. Asta e un lucru foarte bun DAR ai grija sa citesti al doilea motiv sa intelegi care este riscul

2- Strans legat de motivul #1 avem faptul ca este foarte greu sa tinem si sa organizam toate acele poze asa ca in acest caz un album foto FIZIC, care sa reziste trecerii timpului si a degradarii tehnologiei, este pur si simplu ideal.

Desi de cativa ani incoace toti facem mii de poze, cate din acele poze ne sunt la indemana atunci cand vrem sa povestim amintiri importante din viata noastra? Iti zic eu! Foarte putine sau aproape deloc. Postam pe toate mediile sociale tot felul de poze si video-uri dar acelea sunt foarte greu de adunam si prezentat unui nou prieten, unei noi relatii, sau unei rude pe care nu ai mai vazut-o de mult timp! Dar asta se poate sfarsi daca folosesti un album foto, pe care sa il atingi sau sa il scoti din sertar atunci cand vrei!

3- Un album foto va rezolva probleme de la punctele 1 si 2 si poate fi oferit cadou ORICUI. Asta este partea cea mai frumoasa la asa ceva: oricine are nevoie de unul si nu trebuie sa coste foarte mult. Spre deosebire de ultimul model de smartphone care costa ~1000 de euro, un album foto e maxim cateva sute de lei, in functie de cat de deosebita vrei sa fie.

O sa iti punem o intrebare, asa cum am promis si la inceput: Cat de mult ti-ai dori sa ai mai multe poze cu persoanele importante din viata ta? Sa vezi cum arata mama ta cand era mica, sau bunicii tai, sau verisoara ta de la tara cu care vorbesti non stop?

Asa isi vor dori si cei care inca sunt mici acum si generatiile care te vor urma iar un album foto fizic rezista contra trecerii timpului si va face nemuritori pe tine pe cei dragi tie!

Vom reveni cu si mai multe motive pentru care albumele si ramele foto personalizate sunt cadoul perfect. Pana atunci, intra pe magazinul nostru sa vezi cum te putem ajuta sa iti gasesti raspunsul la intrebarea : ” Oare ce sa ii fac cadou?”

3 Tipuri de lampi led pe care le poti oferi cadou
Cadoul perfect : semnul neon led personalizat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Închideți Văzut recent
Închideți
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii
ro_RORomanian