Idei de cadouri „Vreti sa fiti nasii nostri?”

Ai o problema: urmeaza sa te casatoresti, te gandesti la un cuplu care ti-ai dori sa iti devina nasi, dar nu stii cum sa aduci vorba de asta, sau poate stii, dar vrei totusi sa marchezi acest moment prin oferirea unui cadou memorabil.

Un set de halate de baie personalizate

Ori de cate ori vor face baie sau se vor simti comozi in casa, isi vor aminti de voi iar mesajul personalizat poate fi numele sau initialele lor si un slogan sub ele in genul „A – nasa familiei Radu” sau „Raluca – nasa lui fina” si „I – nasul lui finu”.

Un set de halate de acest gen ar insemna inceputul relatiei voastre foarte apropiate de prietenii vostrii cei mai buni.

O lampa led personalizata

O lampa led poate avea o semnificatie foarte frumoasa in foarte multe situatii, iar cum nasii sunt considerati parintii spirituali, o lampa led poate fi asociata cu calea si intelepciunea pe care o sa v-o ofere nasii vostrii in restul vietii voastre alaturi de persoana iubita!

Un tablou canvas sau o rama foto cu o poza in care sunteti voi 4

Daca vreti un cadou mai putin indrazent in cazul ramei foto si mai „de moda veche” atunci poti alege o rama foto. Eventual in loc de poza poti comanda o caricatura cu voi 4, pentru a adauga un pic de creativitate si eventual amuzament acestui cadou.

Care idee ti se pare cea mai interesanta? Te-ai hotarat la vreuna? Poti sa ne spui in comentarii sau sa ne contactezi daca vrei sa cumperi cadoul de la noi.

Ce cadou de multumire trebuie sa oferi nasilor de botez?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Închideți Văzut recent
Închideți
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii
ro_RORomanian