• -10%LimitatEpuizat
  lampa trofeu
  🏆 Lampa led 3d personalizata in stil trofeu pentru tata Prețul inițial a fost: 200,00 lei.Prețul curent este: 180,00 lei.

  Cine este cea mai potrivita persoana care sa primeasca un trofeu? Logic ca tatal tau, alaturi de mama ta!

  Cum barbatii sunt obisnuiti si flatati de trofee, acesta ar putea fi cadoul pe care sa i-l dai si sa il impresionezi fara a face, pentru ca stim ca barbatii isi arata greu emotiile.

  Dar poti sa fi sigur ca dupa ce i-o dai, in fiecare seara va stii ca este apreciat de catre copilul sau copiii sai, daca ai frati si surori.

  Acest sentiment este unul pe care toti ar trebui sa il ofere atat parintii dar si copiii, asa ca iti recomandam sa nu mai stai pe ganduri pentru ca stocul este limitat.

  Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui numele lui si noi ne vom ocupa de restul.

  Atentie! Momentan imbunatatim aceasta varianta! Va recomandam aceasta varianta de lampa personalizata pentru tata!

  Stoc epuizat

 • -10%LimitatEpuizat
  lampa trofeu
  🏆Lampa led 3d personalizata in stil trofeu pentru fiica Prețul inițial a fost: 200,00 lei.Prețul curent este: 180,00 lei.

  Daca vrei sa ii arati fiicei tale cat de mult inseaman pentru tine atunci aceasta lampa 3d personalizata te va ajuta sa o faci in fiecare seara.

  Avand forma de trofeu nu doar ca o va emotiona foarte tare dar o va face sa isi reaminteasca mereu de cadoul primit de la mamica ei in fiecare seara cand va pune capul pe perna.

  Un cadou simplu dar foarte semnificativ ii va arata cat o apreciezi si ca te gandesti la ea.

  Acest sentiment este unul pe care toti ar trebui sa il ofere atat parintii dar si copiii, asa ca iti recomandam sa nu mai stai pe ganduri pentru ca stocul este limitat.

  Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui numele fiicei tale si noi ne vom ocupa de restul.

  Totodata, prin faptul ca este construita sa afiseze 3 culori diferite in acelasi timp, vei fi sigura ca memoria ta va starni sentimente de bucurie si apreciere peste anii ce vor trece chiar si cand nu va mai avea cine sa i-l ofere, pentru ca toti avem timpul limitat pe acest pamant!

  Atentie! Momentan imbunatatim aceasta varianta! Va recomandam aceasta varianta de lampa personalizata pentru fiica sau fiul dumneavoastra!

  Stoc epuizat

 • 💞 Lampa led 3d personalizata stil trofeu pentru mama Prețul inițial a fost: 200,00 lei.Prețul curent este: 180,00 lei.

  Daca vrei sa faci un cadou de apreciere pentru mama ta atunci aceasta lampa 3d personalizata este raspunsul la cautarile tale.

  Avand o forma de trofeu nu doar ca o va emotiona atat de tare dar o va face sa isi reaminteasca mereu de cadoul primit de la copilul ei si in fiecare seara cand se va pune sa doarma, va stii ca o apreciezi si ca te gandesti la ea.

  Acest sentiment este unul pe care toti ar trebui sa il oferim parintilor nostrii, asa ca iti recomandam sa nu mai stai pe ganduri pentru ca stocul este limitat.

  Tot ce trebuie sa faci este sa ne spui numele mamei tale si noi ne vom ocupa de restul.

  Totodata, avand 3 culori diferite in acelasi timp, vei fi sigura ca intentia ta facuta din suflet va ramane o memorie de neuitat peste anii ce vor trece!

  Atentie! Momentan imbunatatim aceasta varianta! Va recomandam aceasta varianta de lampa personalizata pentru mama!

Închideți Coșul meu
Închideți Lista de dorințe
Închideți Văzut recent
Închideți
Comparați produsele (0 Produse)
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Comparați produsul
Închideți
Categorii
ro_RORomanian